آزمایش فشارخون

فهرست مطالب این مقاله

چکاپ-فشارخون-1

این مقاله را با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آزمایش فشارخون چیست؟

آزمایش فشار خون نوعی آزمایش است که فشار موجود دررگها را زمانی که خون از قلب پمپاژ می کند اندازه گیری می‌کند. این آزمایش درواقع بخشی از چکاپ افراد است که هر 6 ماه به منظور بررسی شرایط فشار خون انجام می‌شود. فشار خون بالا می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات مانند: حملات قلبی و سکته را افزایش دهد.

انجام این آزمایش روشی مفید برای تشخیص فشار خون بالا است. به همین منظور در این مقاله به بررسی کامل آزمایش فشار خون، نحوه انجام آزمایش فشار خون و موارد قابل توجه درباره آن می‌پردازیم.

اگر شما نیز مشکوک به فشارخون بالا هستید یا برای بررسی عوارض ناشی از فشار خون بالا نیاز به بررسی دارید پزشک آزمایش فشار خون برای شما تجویز می کند. در این آزمایش قند خون، چربی، هماتوکریت و فاکتورهای دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرند تا سلامتی شما بررسی شود. در این مقاله همراه ما باشید تا به طور کامل توضیح دهیم، آزمایش فشار خون چگونه انجام می شود؟ هزینه آزمایش فشار خون چقدر است؟ آیا می‌توان فشار خون آنلاین گرفت؟ فشار خون در بارداری چیست؟

هزینه آزمایش فشار خون

گاهی به دلیل مشکلات اقتصادی و نبود هزینه افراد از انجام آزمایش فشار خون خودداری میکنند اما این نکته ضروری است که در صورت عدم توجه به علایم فشار خون بالا می تواند نتایج نامطلوبی به همراه داشته باشد.

باید بگویم هزینه آزمایش فشار خون متناسب با فاکتورهای که برای آزمایش توسط پزشک تجویز می شود متفاوت است، گاهی نیاز به بررسی های دقیق تر وجود دارد و همه تست های لازم انجام می شود که قیمت بالاتری دارد و گاهی نیز با انجام چند تست ساده می توان علت فشار خون بالا را کشف کرد که در این حالت نیازبه پرداخت هزینه بالایی نیست.

همچنین تعرفه های آزمایشکاهی که قرار است این آزمایشات را در انجا انجام دهید اهمیت دارد. شما می توانید به صورت آنلاین درسایت آزمایشگاه تعرفه ها را مشاهده کرده و هزینه نهایی آزمایش خود را براورد نمایید. این نکته قابل ذکر است که تعرفه آزمایشکاه باید طبق مصوب وزارت بهداشت باشد. در واقع تعریف شدن قیمت های انواع آزمایشات بر اساس مصوبه وزارت بهداشت این اطمینان را به شما می دهد که هیچ هزینه اضافه ای برای انجام آزمایش خود پرداخت نخواهید کرد.

چرا آزمایش فشار خون لازم است؟

تست فشار خون نوعی آزمایش است که فشار موجود دررگها را زمانی که خون از قلب پمپاژ می کند اندازه گیری می‌کند. این آزمایش درواقع بخشی از چکاپ افراد است که هر 6 ماه به منظور بررسی شرایط فشار خون انجام می‌شود. فشار خون بالا می‌تواند خطر ابتلا به مشکلات مانند: حملات قلبی و سکته را افزایش دهد.

انجام این آزمایش روشی مفید برای تشخیص فشار خون بالا است. به همین منظور در این مقاله به بررسی کامل آزمایش فشار خون، نحوه انجام آزمایش فشار خون و موارد قابل توجه درباره آن می‌پردازیم.

اگر شما نیز مشکوک به فشارخون بالا هستید یا برای بررسی عوارض ناشی از فشار خون بالا نیاز به بررسی دارید پزشک آزمایش فشار خون برای شما تجویز می کند. در این آزمایش قند خون، چربی، هماتوکریت و فاکتورهای دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرند تا سلامتی شما بررسی شود.

به طور کلی باید بگوییم برای افراد مبتلا به فشار خون بالا چکاپ آزمایشگاهی فشار خون لازم است. معمولا از این آزمایش‌ها برای تشخیص بیماری‌هایی که باعث ایجاد فشار خون بالا می‌شوند یا ممکن است آن را تشدید کنند، استفاده می‌شود.

فشار خون بالا در واقع بیماری خاموش است که ممکن است افراد از وجود آن بی اطلاع باشند زیرا معمولا بدون هیچ علامتی است. ولی به بدن آسیب می زند و ممکن است باعث بروز یا تشدید مشکلات قلبی نیز بشود. به همین دلیل مهم است که به طور منظم فشار خون خود را کنترل کنید. اگر همیشه فشارخون شما بالاتر از محدوده طبیعی بوده یا سابقه خانوادگی فشار خون دارید، حتما آزمایش فشار خون را در برنامه خود قرار دهید.

درباره اهمیت چکاپ فشار خون بیشتر بدانیم

به طور کلی باید بگوییم برای افراد مبتلا به فشار خون بالا چکاپ آزمایشگاهی فشار خون، لازم است. معمولا از این آزمایش‌ها برای تشخیص بیماری‌هایی که باعث ایجاد فشار خون بالا می‌شوند یا ممکن است آن را تشدید کنند، استفاده می‌شود.

فشار خون بالا در واقع بیماری خاموش است که ممکن است افراد از وجود آن بی اطلاع باشند زیرا معمولا بدون هیچ علامتی است. ولی به بدن آسیب می زند و ممکن است باعث بروز یا تشدید مشکلات قلبی نیز بشود. به همین دلیل مهم است که به طور منظم فشار خون خود را کنترل کنید. اگر همیشه فشارخون شما بالاتر از محدوده طبیعی بوده یا سابقه خانوادگی فشار خون دارید، حتما آزمایش فشار خون را در برنامه خود قرار دهید.

آزمایش فشار خون چگونه انجام می شود؟

یکی از روش‌های متداول تشخیص فشار خون انجام تست فشار خون به وسیله دستگاه‌های فشارسنج خانگی است. این دستگاه‌ها به وسیله نوسان سنج فشار خون را اندازه‌گیری می‌کنند. برای انجام تست فشار خون خانگی نیازی به آمادگی خاصی نیست. اما رعایت موارد زیر پیشنهاد می شود:

  • 30دقیقه تا یک ساعت قبل، از کشیدن سیگار خودداری کنید.
  • کارهایی که باعث افزایش فشار خون می شود قبل از آزمایش انجام ندهید مانند ورزش و نوشیدنی کافئین دار.
  • برای اینکه کاف فشار خون دور بازوی شما قرار گیرد یک پیراهن آستین کوتاه بپوشید.
  • بهتر است 5 تا10 دقیقه قبل از انجام آزمایش ریلکس کنید.
  • پزشک را در جریان داروهایی که مصرف می‌کنید قرار دهید بعضی از داروها بر فشار خون تأثیر میگذارند.

باید بگوییم آزمایش‌هایی هستند که مواردی را برای فشار خون بالا بررسی می کنند؛ این آزمایش‌ها شامل موارد زیر است.

آزمایش هایی که برای فشار خون بالا تجویز می شود

آزمایش های زیر توسط پزشک برای افراد مبتلا به فشار خون بالا تجویز می شود:

  • بررسی میزان الکترولیت‌ها، نیتروژن اوره خون و سطح کراتینین
  • اندازه‌گیری میزان انواع کلسترول
  • آزمایش هورمون غده فوق‌کلیوی و غده تیروئید
  • بررسی الکترولیت‌ها و هورمون‌ها درادرار
  • بررسی مشکلات چشمی
  • سونوگرافی کلیه و سی‌تی‌اسکن شکم برای بررسی آسیب به کلیه‌ها و غدد فوق‌کلیوی
  • آزمایش سدیم
  • آزمایش پتاسیم
  • آزمایش کراتین
  • آزمایش اوره
  • آزمایش آنزیم‌های کبدی مانند آزمایش ALT و AST
  • آزمایش چربی خون مثل HDL، LDL و TG
  • آزمایش CBC
  • تست قند خون ناشتا

جدول تمام تست های مربوط به فشار خون

آزمایش های مربوط به بیماری فشارخون
نام نام آزمایش
1 کورتیزول آزاد ادرار 24 ساعته Free Cortisol 24h
2 کورتیزول عصر Cortisol PM
3 کورتیزول 10-8 صبح Cortisol 8-10
4 اپی نفرین ادرار 24 ساعته Epinephrine (urine 24)
5 اپی نفرین رندوم Epinephrine (Random)
6 هورمون تیروئید TSH
7 هورمون تیروئید T3
8 هورمون تیروئید T4
9 آنتی بادی ضدتایروگلوبولی Anti TG
10 آنتی بادی پراکسیداز تیروئید Anti TPO
11 هورمون رنین Renin
12 هورمون آلدوسترون Aldosterone
13 نوراپی نفرین ادرار 24 ساعته Epinephrine (urine 24) NOR
14 نوراپی نفرین ادرار رندوم NOR Epinephrine (Random)

تفسیر تست های مختلف آزمایش فشار خون

تست پتاسیم خون در آزمایش فشار خون

در آزمایش فشار خون باید پتاسیم خون بررسی شود، این ماده الکترولیت بوده و وجود پتاسیم برای عملکرد قلب و ماهیچه‌ها لازم است. سطح غیرنرمال پتاسیم نشانه مشکل جدی مانند فشارخون بالا، بیماری کلیوی یا بیماری قلبی است.

بالا بودن پتاسیم در آزمایش خون می تواند نشانه ریتم نامنظم قلب، خستگی، ضعف یا حالت تهوع باشد. پایین بودن پتاسیم در خون احتمالا نشانه ریتم نامنظم قلب، گرفتگی عضلات، ضعف، خستگی یا یبوست است. ناشتایی برای انجام این آزمایش لازم است.

تست قند ناشتا در آزمایش فشار خون

همان‌طور که از نام این آزمایش مشخص است، در این آزمایش، مقدار قند خون بعد از چند ساعت ناشتا بودن بررسی می‌شود. از این آزمایش برای تشخیص دیابت، پیش دیابت یا دیابت بارداری استفاده می‌کنند. معمولا برای انجام آزمایش قند خون ناشتا لازم است ۸ تا ۱۲ ساعت چیزی نخورید.

اگر در این آزمایش سطح قند خون ناشتا کمتر از ۹۹ میلی‌گرم در دسی‌لیتر باشد، قند خون طبیعی است. اعداد بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلی‌گرم در دسی‌لیتر نشانه پیش دیابت و اعداد بالاتر از ۱۲۶ میلی‌گرم در دسی‌لیتر نشانه دیابت است.

تست اوره، کراتین، نیتروژن در آزمایش فشار خون

در آزمایش نیتروژن اوره خون (BUN) مقدار نیتروژن اوره در خون بررسی می‌شود. این آزمایش عملکرد کلیه را مشخص می کند و اطلاعاتی به پزشک می‌دهد. بیماری مزمنی مانند فشارخون بالا یا دیابت باعث آسیب به کلیه ها می شود به همین دلیل نیاز است این مورد در آزمایش فشار خون مورد بررسی قرار بگیر.

در شرایط این آزمایش احتیاجی به ناشتا بودن نیست. اعداد بین ۶ تا ۲۴ میلی‌گرم در دسی‌لیتر نرمال است. گاهی ممکن است افزایش این فاکتور نشانه بیماری کلیوی نباشد و مربوط به مشکلاتی مانند کم‌آبی، انسداد مجاری ادرار، نارسایی احتقانی قلب، خونریزی گوارشی یا مصرف برخی داروها باشد. به همین دلیل پزشک باید پس از این آزمایش، روش‌های تشخیصی دیگری را تجویز کند.

آزمایش شمارش سلول های خونی

آزمایش CBC یکی از آزمایش های مهم برای انواع چکاب ها از جمله فشار خون است که شامل بررسی موارد زیر می باشد:

  • گلبول سفید
  • گلبول قرمز
  • پلاکت
  • هموگلوبین
  • هماتوکریت

افزایش یا کاهش هر یک از موارد بالا ممکن است نشان دهنده یک بیماری زمینه‌ای باشد. در چکاپ کامل بدن اولین موردی که بررسی آن بسیار مهم است شمارش کامل سلول‌های خونی است. در شرایط آزمایش خون به ناشتا بودن احتیاج نیست. برای بررسی دقیق فشار خون بالا این آزمایش در کنار نشانه ها و ازمایش های دیگر بررسی می‌شود. زیرا شمارش کامل سلول‌های خونی می تواند اطلاعات کلی تشخیص دهد. مثلا در صورتی که تعداد سلول‌های خونی کمتر از مقدار نرمال باشد، احتمالا شخص دچار کم‌خونی است. اگر تعداد گلبول‌های قرمز یا هموگلوبین بیش از حد طبیعی باشد، می‌تواند نشانه بیماری قلبی باشد.

تست کلسیم در آزمایش فشار خون

کلسیم از مواد معدنی ضروری است که در خون و استخوان‌های بدن یافت می‌شود. این ماده در واقع قلب، ماهیچه‌ها، اعصاب، استخوان‌ها و دندان‌ها ضروری است. اگر مقدار آن در خون بیش از حد یا خیلی کم باشد، ممکن است نشانه بیماری استخوان، تیروئید یا بیماری کلیوی باشد.

کلسیم تاثیرات چندگانه بر روی سلامتی انسان دارد. یکی از مواردی که مقدار کلسیم بدن بر آن اثر میزان فشار خون است. آزمایش‌هایی محدود نشانگر آن است که مصرف کلسیم در غذای روزانه و یا استفاده از مکمل کلسیم، فشار خون را در بین چشم‌ها با شرایط مختلف دریافت می‌کند. برای تعیین تعیین این موضوع نیاز به آزمایش و بررسی بیشتر است.

اگر علائمی مانند تکرر ادرار، تهوع و استفراغ، یبوست یا درد شکم دارید، احتمال دارد میزان کلسیم خون افزایش پیدا کرده باشد. علائمی مانند گرفتگی عضلات، سوزن‌سوزن شدن لب‌ها و ضربان قلب نامنظم از نشانه‌های پایین بودن کلسیم است.

تست چربی خون در آزمایش فشار خون

میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید در آزمایش چربی خون اندازه‌گیری می‌شود. این آزمایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را مشخص می کند. وجود چربی بالا در خون باعث تجمع در رگ‌های خونی شده و بروز مشکلات قلبی را در پی دارد. در آزمایش چربی خون عوامل زیر بررسی میشود:

  • کلسترول تام شامل LDL-C، VLDL-C و HDL-C
  • کلسترول با چگالی کم یا کلسترول بد (LDL)
  • تری گلیسیرید
  • کلسترول لیپوپروتئین با چگالی خیلی کم (VLDL)
  • کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا یا کلسترول خوب (HDL)

انجام این آزمایش نیاز به حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتایی است.

اندازه گیری آلدسترون

در این آزمایش میزان آلدسترون در خون یا ادرار مشخص می‌شود. کنترل فشارخون و تعادل سدیم و پتاسیم توسط آلدسترون هورمونی در غده فوق‌کلیوی انجام می شود. در اکثر مواقع برای مشخص شدن علت فشارخون بالا این آزمایش انجام می‌شود.

بالا بودن ترشح آلدسترون باعث بروز علائمی مانند ضعف، افزایش تشنگی، تکرر ادرار و گرفتگی عضلات در پی دارد. کم بودن هورمون نیز باعث کاهش وزن، خستگی، ضعف عضلانی، درد شکم و اسهال خواهد شد. در فشارخون بالا اندازه آلدسترون بالاتر از حد نرمال می‌شود.

تست آنزیم های کبدی

مشکلات کبدی با افزایش آنزیم‌های کبدی در خون مشخص می شوند. فشار خون بالا و بیماری‌های کبدی با هم مرتبط هستند. فشارخون بالا آسیب به کبد را در پی دارد و بیماری‌های کبدی مانند کبد چرب شخص را مستعد ابتلا به پرفشاری می‌کند. به همین دلیل در آزمایش عملکرد کبد باید سطح آنزیم‌های کبدی در خون بررسی شود. رایج‌ترین آنزیم‌هایی که در این آزمایش بررسی می‌شوند شامل موارد زیر است که علامت اختصاری آن را نیز ذکر می کنیم:

  • آلکالین فسفاتاز (ALP)
  • آلانین ترانس آمیناز (ALT)
  • گاما گلوتامیل ترانسفراز (GGT)

بررسی عملکرد کلیه در آزمایش خون

برای بررسی میزان کارآمدی کلیه‌ها آزمایش عملکرد کلیه انجام می‌شود. این تست شامل آزمایش خون و نمونه ادرار ۲۴ ساعته است. در این آزمایش بررسی می‌شود که کلیه‌ها تا چه حد می‌توانند مواد زائد را پاک ‌سازی کنند. بالا بودن فشارخون و دیابت می‌توانند تاثیر زیادی روی عملکرد کلیه‌ها داشته باشند. به همین دلیل باید افرادی که دچار این فشار خون بالا هستند باید کلیه‌های خود را بررسی کنند تا از سلامت آن مطمئن شوند. در این آزمایش میزان نیتروژن اوره خون، نرخ فیلتراسیون کلیه، کراتینین و آلبومین بررسی می‌شوند.

اندازه گیری کورتیزول در تست فشار خون

غدد فوق‌کلیوی هورمون کورتیزول را میسازند. میتوان گفت این هورمون تنظیم کننده فشارخون و قند خون است. کم یا زیاد بودن آن از حد طبیعی نشانه مشکل در غده فوق‌کلیوی است.

با این آزمایش می‌توان بیماری‌های مربوط به غدد فوق‌کلیوی مانند سندروم کوشینگ یا آدیسون را تشخیص داد همچنین بیماری سندروم کوشینگ باعث بروز فشارخون و قند بالا می شود. به همین علت انجام این آزمایش برای مشخص شدن علت فشارخون بالا ضروری است. اگر فشارخون بالا دارید و دچار دیابت هم هستید، لازم است این آزمایش را انجام دهید تا غدد فوق‌کلیوی از نظر سلامتی بررسی شود.

آزمایش فشار خون بالا

آزمایش فشار خون بالا معمولا روتین اکثر مراجعات پزشکی است. پزشک شما معمولا آزمایش هایی را برای مشخص شدن فشار خون تعیین می کند در این ازمایشات مواردی مانند فشار خون بالا، فشار خون پایین، بیماری قلبی یا سایر موارد بررسی می گردد.

افراد بعد از ۱۸ سالگی، باید آزمایش فشار خون را دست کم هر دوسال یکبار برای مشخص شدن پرفشاری خون انجام دهند.

درسن ۴۰ سال یا بیشتر یا سنین بین ۱۸ تا ۳۹ سالگی خطر ابتلا به پرفشاری افزایش می یابد و بهتر است از پزشکتان بخواهید آزمایش فشار خون را به صورت سالانه برای شما انجام دهد.

وجود موارد دیگری مانند اضافه وزن یا سابقه ارثی فشار بالا عاملی است که باعث می شود تست فشار خون در سنین پایین تر نیز به صورت سالانه انجام شود.

به طور کلی در صورتی که فشار خون بالا دارید باید آزمایش فشار خون را به صورت منظم انجام دهید. ناگفته نماند که شاید پزشک فشار خون بالا را یک بیماری مزمن تلقی نکند اما تست فشار خون یکی از اطلاعات مهم برای پزشک خواهد بود که می تواند اطلاعات خوبی در مورد سلامت کلی بدن شما فراهم کند.

گاهی پزشک شما علاوه بر آزمایش روتین فشار خون در مطب یا آزمایشگاه آزمایش فشار خون در منزل را نیز توصیه میکند. همانطورکه می‌دانید فشارسنج‌های متنوعی به صورت دیجیتال در بازار وجود دارد که می توانید از آنها استفاده نمایید.

مواد غذایی مناسب برای فشار خون بالا

تاثیر آب کرفس برای فشار خون

همه فکر می کنند آب کرفس باعث لاغری می شود اما ما اینجا به شما می گوییم که کرفس تاثیر خوبی روی کاهش فشار خون دارد به این صورت که فتالید موجود در کرفس می‌تواند کاته کولامین‌ها هورمون‌های موسوم به هورمون استرس را مهار می کند این هورمون ها باعث تنگی عروق و بالا رفتن فشارخون می‌شوند. شما می توانید آب 6 ساقه کرفس را همراه با آب یک پرتقال مخلوط کرده و نوش جان کنید.

تاثیر موز برای فشار خون

در پی افزایش پتاسیم و کاهش سدیم فشار خون کاهش می یابد این یک یافته از تحقیقات دکتر مالکوم وان دربرگ است، بدن برای تنظیم فشار خون نیاز به سطح 3 به 2 پتاسیم به سدیم دارد که موز می تواند این میزان را تنظیم کند.خوردن روزی 2 موز گزینه مناسبی است.

دلیل نوار قلب در آزمایش خون

الکتروکاردیوگرام یا همان نوار قلب برای بررسی سلامت قلب انجام می شود که نوعی تست غیرتهاجمی است. از آنجایی که حمله قلبی از عارض فشارخون بالا است انجام این آزمایش ضروری است تا ضخیم شدن دیواره قلب و سایر مشکلات مشخص شود. در این آزمایش، فعالیت الکتریکی قلب روی کاغد ثبت شده تا هر مورد مشکوکی مانند آسیب به عضله قلب به طور دقیق بررسی شود.

آزمایش فشار خون آنلاین

برای بررسی فشار خون بالا رایج ترین روش ها استفاده از فشار سنج است که در انواع مختلف در بازار وجود دارد و توسط افرادی که به استفاده از آن وارد هستند در منزل نیز قابل انجام است.

همچنین تعدادی نرم افزار های پزشکی برای تست فشار خون نیز وجود دارد که می توانید روی گوشی خود نصب کرده و تست فشار خون آنلاین خود را بررسی نمایید، اما به همه این نرم افزار ها قابل اطمینان نیستند و ممکن است با خطا نیز همراه باشد. توجه داشته باشید که فقط نرم افزار برای اطلاع رسانی است و نمی توان به صورت صد در صد به آن اطمینان کرد. برای آزمایش فشار خون آنلاین همچنین می توانید وارد سایت شده و درخواست خود را برای انجام این خدمات ثبت نمایید تا حتی در منزل خودتان آزمایش فشار خون انجام شود. انجام آزمایش در منزل شما باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد همچنین می توانید نتیجه آزمایش خود را به صورت آنلاین در سایت مشاهده نمایید.

آزمایش فشار خون در بارداری

آزمایش فشار خون در بارداری اهمیت زیادی دارد و باید مداوم کنترل شود تا از عوارض تهدید کننده زندگی جلوگیری شود. پزشک برای کنترل همه شرایط شما و جنین همه موارد زیر را در طول دوره بارداری انجام می دهد:

  • ویزیت‌های دوره بارداری برای نظارت بر جنین انجام می شود
  • آزمایش ادرار و خون و آزمایش فشارخون در بارداری

پزشک همچنین در تمام دوران بارداری سونوگرافی انجام می‌دهد تا از رشد مناسب کودک اطمینان حاصل کند. با توجه به نوع و شدت مشکلات فشار خون بالا و غیرطبیعی، ممکن است داروهایی نیز توصیه شود. موارد خفیف افت فشار خون معمولاً نیازی به درمان ندارد. در عوض، پزشک ممکن است به شما توصیه کند هنگام ایستادن احتیاط کنید تا زمین نخورید. موارد جدی‌تر ممکن است شما را ملزم کند مایعات بیشتری بنوشید، نمک بیشتری مصرف کنید، کمتر سرپا بایستید، هنگام ایستادن مرتب استراحت کنید.

درمان فشار خون در بارداری

فشار خون بالا در بارداری ممکن است نیاز به تحت نظر بودن خانم باردار را داشته باشد. اگر جنین و مادر شرایط نرمالی داشته باشند مادر مرخص می شود و تا پایان بارداری باید مرتب فشار خون خود را بررسی نماید، همچنین بررسی حرکت جنین و تست ادرار برای وجود پروتئین نیز اهمیت دارد.

اما افزایش شدید فشار خون بارداری که بیش از 110/160 است نیاز به مراقبت زیادی دارد در این شرایط باید دارو مصرف شود و همچنین مادر تا پایین آمدن فشار خون در بیمارستان بستری می شود. در صورت عدم اتمام هفته‌ی 34 بارداری مصرف کورتیکواستروئیدها برای تسریع بلوغ ریه و ارگان‌های دیگر جنین مورد استفاده قرار می‌گیرد و در شرایط وخیم ‌تر، اگرچه رشد مناسبی برای جنین داخل رحم صورت نگرفته ‌باشد و یا هفته‌ی 37 بارداری به اتمام رسیده باشد، باید سزارین صورت گیرد و یا این‌ که مادر باید تا زمان بلوغ بیشتر جنین، در بیمارستان بستری شود.

کلام آخر

انجام آزمایش فشار خون برای مبتلایان به فشار خون بالا بسیار ضروری است. با انجام آزمایش های فشار خون پزشک علت این عارضه را کشف می کند انجام این آزمایش به صورت دوره ای برای کنترل فشار خون ضروری است.

معمولا هنگام مراجعه به پزشک حتی اگر شما سابقه فشار خون نداشته باشید پزشک توسط دستگاه فشار خون این تست را انجام می دهد تا سلامتی شما مشخص شود در صورت بالا بودن فشار خون شما، پزشک برای بررسی علت ممکن است آزمایش های لازم برای شما تجویز نماید. مخصوصا اگر زمینه فامیلی فشار خون داشته باشید و یا بیماری دیگری مانند دیابت نیز داشته باشید نیاز به چکاب و بررسی دوره ای وجود دارد.